💎 Sepet Tutarı 200 TL ve Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz 💎
👑 İndirimden Yararlanmak İçin #Kupon20 Kodunu Kullanın 👑
✨ Yeni Sezonun Tüm Trend Ürünlerini Sitemizde Bulabilirsiniz ✨
💝 Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Etmeyi Unutmayın 😋
  • 0850 309 80 41

Sokak Modası İçin Stil Önerileri

Sokak Modası İçin Stil Önerileri

Salaş Giyim Erkek Modası İle Havanızı Artırın!
Sokakta kısa bir yürüyüş veya arkadaşlarla dolaşma aktivitesi yapacaksanız, önceliğiniz tabii ki sizi rahat hissettirecek parçaları seçmek olacaktır. 

Günü rahat ve güzel bir şekilde tamamlamak için sizi iyi hissettirecek giysilerin içinde olmanız önemlidir. Sokak giyim modası da aslında tüm bu ihtiyaçlara cevap verecek şekilde rahatlığı öne çıkarmaktadır. Salaş giyim erkek ürünlerinde spor, geniş ve rahat ürünler, sokakta giymek için tercih edebileceğiniz uygun kategorilerdir. 

Oversize kalıptaki ceketler, tişörtler ve erkek sweatshirtler üst giyim sokak stilinin en önemli parçalarıdır. 

Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, oversize kalıplar ile büyük beden geniş ölçülerin aynı olmadığıdır. Oversize kalıplar geniş olmasına rağmen vücudunuza doğru bir şekilde oturur. 

Bedeninizden daha büyük ölçülerdeki ürünleri almanız ise üstünüzde iyi bir görüntü yaratmaz ve çuval gibi gösterebilir. Bunun için geniş parçalar giymek istiyorsanız oversize kalıpları tercih etmenizi öneririz.

Salaş Giyim Kadın Modası İle Rahatlığı Yakalayın
Salaş giyim, kadınlar için de sokak modasının vazgeçilmez stillerindendir. Bol ve rahat kıyafetlerle güzel bir sokak gezintisine çıkabilir veya arkadaşlarınızla sıcak kahve buluşmalarına gidebilirsiniz.

Salaş giyim tarzında tercihinizi rahatlıkla oversize kalıplardan yana kullanabilirsiniz. Oversize sweatshirtler, oversize tişört ve ceket modelleri, size salaş bir sokak görünümü katacaktır. Salaş ekose desenli gömlekleri unutmamak gerekir.

Salaş ekose gömleğinizi mom jean pantolonlar ile kombinleyip, spor ayakkabılar ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Farklı renk ve kare boyutlarındaki ekose desenli ceket ve gömlekleri mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.