💎 Sepet Tutarı 200 TL ve Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz 💎
👑 İndirimden Yararlanmak İçin #Kupon20 Kodunu Kullanın 👑
✨ Yeni Sezonun Tüm Trend Ürünlerini Sitemizde Bulabilirsiniz ✨
💝 Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Etmeyi Unutmayın 😋
  • 0850 309 80 41

Erkek Gömlek Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Erkek Gömlek Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Daha resmi ofis ortamlarında bile stilinizle yaratıcı olmanın birçok yolu vardır. Gömlekler görünüşünüze sihirli bir dokunuş katarak stilinizi düzenlemenize yardımcı olur.  İyi bir görünüm, erkek gömlek ve kravat kombinasyonlarınızdan oluşur. Bu, herhangi bir çalışma ortamında tarzınızı ve moda tutkunuzu sergilemenin daha iyi ve aslında daha kolay yollarından biridir. Kombinasyonları nasıl yapacağınızı bildiğinizde, doğru tercihler yapmak kolaydır, ancak birçok erkek onları yanlış uygulamaktadır. Çünkü yanlış renk ve desenleri birbirine karıştırmaktadırlar.

Farklı desen ve kumaşları doğru şekilde birleştirmenin yollarını öğrenmek için içeriğimizi okuyun ve gömleğinizi doğru şekilde nasıl kombinlemeniz gerektiğini öğrenin.

Renkleri Tanıyın
Birbirinden farklı renk ve desenlerdeki erkek gömleklerinizi kombinlemeye başlamadan önce yapmanız gereken ilk şey hangi renklerin birbirine çok yakıştığını, hangilerini kombinlemekten kaçınmanız gerektiğini anlamaktır. Erkek Gömlek ve kravat kombinleme söz konusu olduğunda en göz alıcı yol, genellikle tamamlayıcı renkler yerine zıt renkleri kombinlemektir. Risk almayı sevmeyenler için önerimiz ise renk tonlarını değiştirebilirler. Koyu tonlu kravat ile daha açık tonlu erkek gömlek tercih edebilirler.

Erkek Gömlek Seçiminde Kesim
 Erkek gömlek modelleri standart bedenlerle sunulurlar fakat bu bedenler markalara göre değişiklik gösterebilir. Üstünüze oturan en uygun bedeni belirledikten sonra hem hareket özgürlüğü hem estetik bir görünüş için en uyumlu erkek gömlek kesimini belirlemek önemlidir. İnce, fit bir vücut tipine sahipseniz şık ve zarif bir görünüm için dar kesim erkek gömlek düşünebilirsiniz. Bel kısmı fazla çıkıntı olmadan daha sıkı bir duruş sağlar. Geniş gömlekler içinde yüzüyormuş gibi hisseden erkekler için en uygun ve havalı çözümdür. Normal kesim ise geleneksel, vücuda biraz gevşek oturan rahat bir kesim türüdür. Dar giysilerden hoşlanmayan ve daha kilolu yapıda erkekler kendilerini daha konforlu hissedeceklerdir. Doğru kesim, hassas ölçümler, ideal yaka, renk ve kombin uyumu ve fazlası olmak üzere erkek gömlek modellerinin tüm yönlerini inceliyoruz. Klasik, kısa kol, keten spor erkek gömlek gibi birçok farklı gömlek tipi bulunmaktadır. Herhangi bir erkek gömlek almayın; Hangi gömleği satın alacağınızı akıllıca seçin. Bu, erkek gömleklerin pahalı veya belirli bir marka olması gerektiği anlamına gelmez, zevkli ve dolabınızdaki jeanlerle iyi kombinlenmesi gerektiği anlamına gelir.